Hartelijk welkom op dé Vlaamse showbizzblog! Hier vind je elke week wat nieuws over onze Vlaamse artiesten...

vrijdag 8 februari 2008

JIM zoekt Joeri Lookalike





Op 8 februari gaat de enige echte “joeri-lookalike-contest” van start. Iedereen die zich geroepen voelt om zijn joeri-kwaliteiten aan heel Vlaanderen te tonen kan vanaf 8 februari een foto of filmpje uploaden op de JIM-site. De winnaar gaat met 10.000 euro naar huis.

Even ter verduidelijking: iedereen kan meedoen! Mannen, vrouwen, kinderen,... noem maar op! Het moet dus zeker geen sterke, gespierde man met kort geschoren haar. Alles kan en alles mag.

Nadat de filmpjes en foto’s op de JIM-site te bewonderen zijn is het aan het publiek om online te stemmen op hun favoriete Joeri lookalike. De tien Joeri’s met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde die te zien zal zijn op JIM. In deze laatste ronde beslist een professionele Joeri-jury wie de Joeri Lookalike van 2008 wordt en met de fraaie som geld aan de haal gaat.

“De Joeri” is sinds juni 2007 het nieuwe boegbeeld van JIM Mobile, het prepaid gsm-merk dat VMMa en Base samen lanceerden. Joeri, alias Jan Van Looveren, is vooral bekend uit het programma Trigger Happy op ‘Kanaal 2’ waarin hij samen met Tom Waes en Koen Van Impe voor grappige, soms net-iets-te-ver-gaande verborgen camera momenten zorgt. Trigger Happy werd in het tweede seizoen Tragger Hippy en zal het derde seizoen ingaan onder de naam Hagger Trippy.



Bronnen:
tv-visie.be
JIM Mobile
Showbizzsite