Hartelijk welkom op dé Vlaamse showbizzblog! Hier vind je elke week wat nieuws over onze Vlaamse artiesten...

vrijdag 29 februari 2008

Gloednieuwe live-show 'Alles moet weg' op VTM


Het vertrouwde gezicht bij VTM Koen Wauters presenteert het gloednieuwe programma ‘Alles moet weg’ dat vanavond voor het eerst te zien is op de commerciële zender. Ook krijgt VTM vanaf vandaag een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een vernieuwd nieuws. De zender is met andere woorden weer helemaal opgefrist en klaar om er weer een tijdje tegenaan te gaan.

‘Alles moet weg’ is gebaseerd op het Britse programma ‘Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway’ dat al zes jaar lang erg gesmaakt wordt door de kijkers. De verwachtingen van onze Vlaamse versie van het programma zijn daarom ook zeer hoog.

Het programma gaat als volgt: Elke week duikt Koen Wauters onverwachts op tijdens een reclameblok op VTM. Hij vraagt dan om het juiste codewoord te smsen naar 3866 of te bellen naar het nummer 0905/82 200. Uit al deze bellers en smsers worden er lukraak mensen gekozen. Deze gelukkigen worden uitgenodigd om naar de studio te komen en maken tijdens de live-show kans om alles te winnen wat in het reclameblok te zien was tijdens het spel ‘Win het reclameblok’. Met alles bedoel ik ook echt alles, van wc-papier tot een reis of zelfs een nieuwe auto!

Ook de mensen thuis maken nog kans om iets te winnen. Tijdens de show belt Koen nog enkele mensen op die rechtstreeks deelnemen aan een ander spel: ‘Altijd Prijs’. Hoe het precies in zijn werk zal gaan is nog de vraag.

Wel is al bekend dat Erik Van Looy tijdens deze allereerste ‘Alles Moet Weg’ dé spreekstalmeester is. Van Looy moet de kijker en het zaalpubliek vertellen wie wat gewonnen heeft. Iedere week kiest Koen een andere bekende Vlaming om deze taak te vervullen. Ik ben alvast benieuwd of ook onze Vlaamse versie zo'n succes zal zijn. Maar met Koen Wauters als presentator kan het natuurlijk niet anders dan goed zijn. :-)


Bronnen
TV-visie
Radiovisie
Knack