Hartelijk welkom op dé Vlaamse showbizzblog! Hier vind je elke week wat nieuws over onze Vlaamse artiesten...

vrijdag 22 februari 2008

Natalia is weer vrijgezel!


Vlaanderens grootste souldiva is na vier jaar opnieuw vrijgezel. Het vermoeden dat het niet meer goed ging tussen haar en haar tien jaar oudere vriend Koen deed al eerder de ronde, maar nu is het officieel. Manager Bob Savenberg bevestigde de breuk in het weekblad Dag Allemaal.


De breuk kwam niet echt onverwachts. Het viel namelijk erg op dat Natalia haar vriend, met wie ze normaal altijd samen werd gezien, nauwelijks nog meenam. Zo bracht ze op het Gala van de Gouden Schoen haar ouders mee, en haar MIA ging ze alleen ophalen. Bovendien verklaarden de ouders van Natalia enkele weken geleden dat een huwelijk tussen hun dochter en Koen er niet meteen aan zat te komen.

Maar Natalia kennende zal ze niet lang bij de pakken blijven zitten. Haar nieuwe single ‘I survived you’ van haar derde album is pas verschenen en gaat - toevallig of niet - over een stukgelopen relatie en innerlijke kracht. Ook wordt er binnenkort een videoclip opgenomen voor deze nieuwe song. Op muziekaal vlak loopt alles dus nog op rolletjes. Eerder deze maand nam ze nog de MIA in ontvangst voor ‘Beste Soloartieste’. Natalia evolueerde tot een echte popdiva en is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz.

Korte biografie
Natalia kende haar grote doorbraak met haar deelname aan Idool in 2003 waar ze tweede eindigde. In 2004 nam ze deel aan de voorrondes van Eurosong waar ze opnieuw een tweede plaats behaalde met haar nummer “Higher than the sun”. Ondanks deze kleine tegenslag werd het liedje in Vlaanderen een megahit. Natalia scoorde de ene hit na de andere maar helaas sloeg het noodlot toe. In 2006 kreeg ze te kampen met stemproblemen door een ontstoken zenuw. Hierdoor moest ze noodgedwongen een hele tournee cancelen. Maar na een streng regime van 3 uur per week logopedielessen en 2 uur zanglessen is ze weer helemaal ‘Back for more’!