Hartelijk welkom op dé Vlaamse showbizzblog! Hier vind je elke week wat nieuws over onze Vlaamse artiesten...

donderdag 6 maart 2008

Lien van de Kelder dan toch niet naakt?

Lang van tevoren werd het aangekondigd: Lien van de Kelder zou naakt gaan als 100.000 lezers hiervoor een petitie tekenden op de site van Humo. Uiteraard werd dit aantal ver overschreven, en ja, belofte maakt nu eenmaal schuld. Maar of Lien ook echt haar belofte na kwam is nog maar de vraag.

Tijdens de Humo’s Pop Poll in het sportpaleis op 3 maart zou Lien naar eigen zeggen even haar badjas uitdoen, zwaaien naar het publiek, snel even 360 graden om haar as draaien en daarna snel weer de coulissen invluchten. Maar daar kwam dus niets van in huis. Er werd enkel een filmpje getoond waarin Wim Helsen de Thuis-actrice bezocht op haar Leuvense appartement. Het filmpje toont hoe Wim Helsen haar in volle glorie mag aanschouwen. Als hij genoeg gezien heeft mag Lien vertrekken. Ze draait zich om en op dat moment krijgt de kijker in een fractie van een seconde een stel borsten te zien. Of deze ook daadwerkelijk van Lien zijn blijft nog twijfelachtig. Haar reactie op het filmpje

“Ik wist niet dat ik zo’n hangtetten had”
doet nóg meer vermoeden dat we enkel de borsten van een of andere stand-in te zien kregen. Hoewel dit voor velen een teleurstelling was bleef ze gespaard van boe-geroep aangezien het filmpje te grappig was. De enige die wel boe-geroep moest incasseren van een vol sportpaleis was Festivalbaas Herman Schueremans voor de verhoogde bierprijzen op Rock Werchter.

Bronnen:


1 opmerking:

Sabrina zei

Ik denk dat vele mannen en jongetjes :-) het wel jammer zullen vinden dat ze nu geen naakt te zien gaan krijgen.